Monday, December 9, 2013

Wedding planner

 
 
Impian yang ini belum lagi terlaksana saya masih lagi pekerja sepenuh masa 9-5 yang duduk di opis sampai pukul 5 petang.. makan gaji lagi.  Ada masa lapang ada masa bizi, ada masa stress, ada masa enjoy. 

Syukur Alhamdulillah atas rezeki Nya.  Tapi kalau dapat capai impian ni Best jugak kan... jadi wedding planner macam J. Lo dalam citer "The Wedding Planner"  tu. Maka edisi verangan bermula pun lagi.  

InsyaAllah suatu hari nanti. 

Thursday, October 24, 2013

Tweeter lah pulak...teknologi tanpa batasan....

Check out @mummy_adel's Tweet: https://twitter.com/mummy_adel/status/393276405959512065

Sunday, October 20, 2013

Wedding dress

Fabulous wedding dress ....boleh la cuba bagi yang nak berkahwin...cantik dan simple jer dress ni...

Tuesday, July 23, 2013

Pengantin syawal

Ada sesiapa akan melangsungkan perkahwinan pada bulan syawal nanti? pm me for best makeup price.

Sunday, July 7, 2013

Mesti ada dalam handbag ....

Makeup Cleansing Tissue - Elianto. Ni lagi satu benda yang mesti ada dalam handbag dan juga ada diskaun 10% di kiosk Elianto Dataran Pahlawan Melaka. Tissue ni memang best dan mudah untuk di bawa ke mana2. Effect timun yang terdapat dalam tissue ni memberi kesegaran pada muka dan menyejukkan. 

Saturday, July 6, 2013

Berus foundation Elianto

Salam semua...baru balik dari berjalan mencuci mata dan hati hehe...okay nak bagitau ada diskaun 50% untuk berus liquid foundation di Elianto Dataran Pahlawan Meelaka. Sesiapa yang berada berhampiran bolehlah ke sana seegera yer...pergi jangan tak pergi sebab berus liqquid ni senang untuk menyapu foundation liquid kat muka anda yang jelita itu. Harga asal RM19.00 selepas di diskaunkan 50% jadi RM9.50

Friday, July 5, 2013

Romantic makeup look

Salam semua...weekend ni kemana semua? mungkin ada yang nak pergi holiday dengan orang tersayang atau nak berdua2an pergi dinner bolehlah cuba makeup ni. Nampak menarik dan romantic sangat..hehe...

Selamat mencuba dan selamat berhujung minggu.

http://www.youtube.com/watch?v=Aey8zCMLzF8&feature=youtube_gdata_player

Tuesday, June 25, 2013

Tema makeup

Selalunya bakal pengantin mesti dah ada tema makeup yang diimpikan untuk hari bahgia mereka kan. Tak kisah la apa tema majlis dan warna pakaian pengantin yang penting keserian dan keceriaan pengantin terserlah di hari bahagia itu nanti. Bagi saya mmg saya lebih sukakan soft makeup sebab nampak lembut dan ayu jer...

Bagi yang berhajat untuk menempah atau ada sebarang pertanyaan sila komen atau email saya ya.

Selamat malam.

My love my passion...

Hari yang berjerebu lagi hari ini. Jaga kecantikan dan kulit dengan minum air masak banyak2 yer...terutama kepada bakal pengantin yang bakal bersanding minggu ini. Entri ni cam tak de kena mengena dengan tajuk di atas kan. Sebenarnya saja je nak bagitau saya suka mekap orang supaya nampak cantik :)

Sunday, June 23, 2013

Sephora

Dah lama sebenarnya nak kan benda ni akhirnya dapat juga. Alhamdulillah.

My tabung