Saturday, August 22, 2015

Makeup makeover is still my passion

Malam ni mengemas dan melihat2 beg makeup dan barang2 mekap yang nak kena update, mana yang dah habis kena beli baru mana yang kurang kena tambah...hehe mekap pun kena buat inventori kan. Seronok tengok barang mekap. Tak sedar dah pukul 12.00 malam. 








Friday, February 21, 2014

Post berabuk (lama tak update) ....

Assalammualaikum semua make-up lover :) salam Jumaat....
Dah lama tak update blog ni, rindu pulak rasanya ...hehe...kesibukkan dengan tugas-tugas harian dan tugas2 rasmi di rumah dan di pejabat membataskan waktu nak menaip panjang lebar dan update gambar2 mekap...

Bagi yang akan melangsungkan perkahwinan di ucapkan selamat pengantin baru. Bagi yang masih lagi tercari2 make-up artist/mak andam/jurusolek dan sewaktu dengan nya selamat meng'survey'. Mudah2an bertemu yang berkenan di hati. Bagi yg berada sekitar Seremban bolehlah dail no saya kalau nak test make-up atau nak bertanya ajer pon bole...:)

Monday, December 9, 2013

Wedding planner

 
 
Impian yang ini belum lagi terlaksana saya masih lagi pekerja sepenuh masa 9-5 yang duduk di opis sampai pukul 5 petang.. makan gaji lagi.  Ada masa lapang ada masa bizi, ada masa stress, ada masa enjoy. 

Syukur Alhamdulillah atas rezeki Nya.  Tapi kalau dapat capai impian ni Best jugak kan... jadi wedding planner macam J. Lo dalam citer "The Wedding Planner"  tu. Maka edisi verangan bermula pun lagi.  

InsyaAllah suatu hari nanti. 

My tabung